About us

De dansschool waar dans een ware beleving is en niet zomaar een uurtje beweging is. Danslessen, evenementen, workshops, musicals etc. Voor ieder wat wils! Bij ‘Dansschool Sundaram Bollywood Shristi’ zijn er danslessen voor kleine talenten vanaf 4 jaar. De lessen bij dansschool Sundaram Bollywood Shristi worden op een leuke manier aangeboden met het doel dat onze dansers goede technieken leren, topprestaties kunnen neerzetten op elk podium en tegelijkertijd een super leuke tijd hebben.

Onze kernwaarden professionaliteit, lef, plezier en betrokkenheid bieden u de garantie voor de beste kwaliteit en onbeperkte doorgroeimogelijkheden.

Introductie choreografen

Regina Singh is de oprichtster van Soham Entertainment en eveneens een van de twee choreografen van dansschool Sundaram Bollywood Shristi. In India heeft Regina danslessen gevolgd van de begeerde Bollywoodchoreograaf ‘Ganesh Archarya’. Ook was Regina hoofdchoreografe van de musical ‘Bollywood, maar dan anders’ en één van de choreografen van de musical Dance for Love. Regina heeft met haar dansschool verscheidene dansactiviteiten zoals optredens bij grote evenementen, festivals, open dagen, theatervoorstellingen, miss verkiezingen, verzorgen van workshops en meer, succesvol mogen uitvoeren. Daarnaast zijn een aantal leerlingen met een zeer diverse choreografie 2e geworden bij de ‘The big Indian dance battle’. De volledige inzet van Regina en haar dansers is ook beloond met optredens met befaamde artiesten zoals Himesh Reshammiya en Imran Khan. Regina werkt hard om de kwaliteit van het dansen hoog te houden. Te denken valt aan het terugkerend proces van zelf-reflectie, nieuwe inspiraties opdoen, motiveren/coachen van de leerlingen, inspelen op de wensen/behoeften van de klant en uiteraard een ieder stimuleren binnen de organisatie om de dansschool op de kaart te zetten. De volgende dingen zijn kenmerkend voor Regina; resultaatgericht, coaching, oprecht, gedrevenheid en creativiteit.

VI

Vijayeta Bipat

Vijayeta Bipat is de tweede choreografe van dansschool Sundaram Bollywood Shristi. Bij afwezigheid van Regina is zij het eerste aanspreekpunt op ieder gebied. Zij is vooral verantwoordelijk voor de SBS Juniors, onze kleine talenten. Daarnaast bedenkt zij de meest orginele dansstukken voor onze groep met volwassenen, dit doet zij zowel zelfstandig als in samenwerking met Regina. Vijayeta danst sinds kleins af aan en is gespecialiseerd in de Indiase klassieke dans. Daarnaast heeft zij samen met Regina aan alle bovengenoemde musicals deelgenomen. Vijayeta is een perfectionist, iemand die gaat tot het uiterste. Dat is ook te zien aan de manier waarop zij danst en lesgeeft. Bij afwezigheid van Regina is zij verantwoordelijk voor alle zaken. Samen staan zij garant voor de geboden kwaliteit en maken zij onderscheid door anders te zijn en anders te denken. Naast het dansen is Vijayeta ook een Henna Artist. Zij is de juiste bestemming om henna zo professioneel mogelijk te laten zetten. De volgende dingen zijn kenmerkend voor Vijayeta; direct, durf, energie, rechtvaardigheid en passie.

top

Kavita Doerga

Kavita Doerga is onze docente bij de kleine talenten. Naast het feit dat zij wekelijks bezig is met de perfectie van de dansstukken verzorgt zij ook alle communicatie naar de ouders toe. Zij is het aanspreekpunt voor onze SBS Juniors.
Kavita is van origine een Odissi danseres. Zij heeft ook meegedaan aan diverse musicals en danst mee met de grote groep bij SBS. Kavita zorgt voor plezier, harmonie en structuur binnen SBS. De volgende dingen zijn kenmerkend voor Kavita; rust, structuur, communicatie, harmonie en gezelligheid.

 

Zoubaida Wagodhosain is samen met Kavita verantwoordelijk voor de perfectie van onze kleine talenten. De volgende dingen zijn kenmerkend voor Zoubaida; enthousiast, lief, behulpzaam, innovatief en coordineren.

The big Indian dance battle

  • Creatief Creatief Creativity is contagious. Pass it on
  • Lef Lef courage is grace under pressure
  • Plezier Plezier It’s kind of fun to do the impossible
  • Professionaliteit Professionaliteit Without hard work and discipline it is difficult to be a top professional
  • Betrokkenheid Betrokkenheid Without commitment, you cannot have depth in anything

Think out of style, challenge everything!

Volg SBS Dance op Facebook

Post Categories

Post Archief